Η Alluxity Audio δεν αποτελεί μια εταιρία με μεγάλη ιστορία στο χώρο της υψηλής πιστότητας. Ωστόσο, διατηρεί συγγένεια με έναν σπουδαίο δανό κατασκευαστή. Όχι μόνο μεταφορική αλλά και κυριολεκτική: ο ιδρυτής της Alexander Vitus Morgensen είναι γιος του Hans-Ole Vitus, του ανθρώπου πίσω από την Vitus Audio. Το μήλο, κάτω απ’ τη μηλιά, κλπ, κλπ…

Η Alluxity Audio δεν αποτελεί μια εταιρία με μεγάλη ιστορία στο χώρο της υψηλής πιστότητας. Ωστόσο, διατηρεί συγγένεια με έναν σπουδαίο δανό κατασκευαστή. Όχι μόνο μεταφορική αλλά και κυριολεκτική: ο ιδρυτής της Alexander Vitus Morgensen είναι γιος του Hans-Ole Vitus. Του ανθρώπου δηλαδή που ίδρυσε τη γνωστή high-endάδικη εταιρία Vitus Audio, το 1995.
Ο μικρός Alexander μεγάλωσε σε ένα σπίτι που το audio κυριαρχούσε και κατά τη διάρκεια των μαθητικών του χρόνων «μάθαινε τη δουλειά» στο εργαστήριο, συνδέοντας με τα χέρια του, μεταξύ των άλλων, εξαρτήματα SMD στα κυκλώματα των υλοποιήσεων της Vitus. Και όπως έχει δηλώσει ο ίδιος, αφού ολοκλήρωσε κάποιες σχετικές σπουδές, μπήκε στην εταιρία μιας και …δεν είχε κάτι καλύτερο να κάνει. Ο υιός σε σύντομο χρονικό διάστημα άρχισε να σκέφτεται τη δημιουργία της δικής του εταιρίας. Διαμόρφωσε έγκαιρα την αφήγηση ότι ο εξοπλισμός που θα ήθελε να παράγει οφείλει να αποδίδει καλά τη μουσική, αλλά και να μπορεί να ενταχθεί ομαλά στο σύγχρονο οικιακό περιβάλλον. Να είναι απλός στη χρήση, να μη δίνει την εντύπωση των ψυχρών βιομηχανικών κατασκευών και να συμβαδίζει με τις επιταγές του σύγχρονου τρόπου οργάνωσης των εσωτερικών χώρων. Και να είναι όσο το δυνατόν πιο προσιτός.

To 2010 ίδρυσε την start-up AVM-Tech, η οποία λειτουργεί σαν OEM κατασκευαστής. Στις εκθέσεις του 2013 παρουσιάσθηκαν οι πρωτότυπες συσκευές υπό την επωνυμία Alluxity Audio. Το 2017 παρουσίασε τα πρώτα εμπορικά εκμεταλλεύσιμα μοντέλα, στις εκθέσεις του Μονάχου, της Βαρσοβίας αλλά και στην άλλη όχθη του Ατλαντικού (CES, Καναδάς). Τότε μάλιστα είχε προκαλέσει αίσθηση το γεγονός ότι ένας τόσο νέος κατασκευαστής παρουσίαζε τόσο ώριμο ήχο (επρόκειτο για τα τον προενισχυτή Pre One και τους monoblοck τελικούς Mono One), σε τιμές που παρέμεναν σε λογικά επίπεδα, για τα δεδομένα του high-end πάντα. Μπορεί o Alexander να βρήκε έτοιμες τις υποδομές, το προσωπικό (η Alluxity Audio συστεγάζεται με την Vitus Audio, υπό τη σκέπη της AVA-Group A/S στο Hernick της Δανίας) και τις γνωριμίες, ωστόσο πέντε χρόνια αργότερα η εταιρία του κερδίζει θετικά σχόλια από ειδικό τύπο και μουσικόφιλους ανά τον κόσμο. Δύο προενισχυτές, τρεις τελικές βαθμίδες και ένας ολοκληρωμένος ενισχυτής συνιστούν τα διαθέσιμα μοντέλα της εταιρίας. Και τα έξι υπακούν σε κοινή σχεδιαστική προσέγγιση και είναι διαθέσιμα σε τέσσερις χρωματισμούς, λευκό σατέν, μαύρο σατέν, γκρι του τιτανίου και πορτοκαλί του τιτανίου. Οι υλοποιήσεις του δανού κατασκευαστή πρόσφατα έφτασαν και στη χώρα μας, μέσω της Sound Gallery.
Ο ολοκληρωμένος ενισχυτής
Πρώτο μοντέλο με το οποίο ερχόμαστε σε επαφή είναι ο ολοκληρωμένος ενισχυτής Int One, στη τελευταία του έκδοση, mkII, στον ασυνήθιστο πορτοκαλί (Titanium Orange) χρωματισμό. Η πρόσοψη δεν φέρει κανένα πλήκτρο ή ποτενσιόμετρο, παρά μόνο την οθόνη αφής, η οποία είναι τοποθετημένη στο κέντρο και μέσω αυτής πραγματοποιούμε επιλογές και ρυθμίσεις (επιλογή πηγής, στάθμη). Αν και οι διαστάσεις της συσκευής είναι τυπικές, εν τούτοις το βάρος της ξεπερνάει τα δεκαεπτά κιλά. Η δε στιβαρότητα της κατασκευής περισσότερο σε μασίφ στρατιωτικού τύπου σχεδίαση παραπέμπει, παρά σε συσκευή audio! Πρακτικά, όλο το περίβλημα αποτελείται από ένα ενιαίο, παχύ κομμάτι αλουμινίου, με έντονες ακμές. Στο πάνω μέρος του χαράσσεται το λογότυπο της εταιρίας, ενώ οι δώδεκα οπές (έξι ανά πλευρά) διατρέχουν καθ’ ύψος το σασί, συμβάλλοντας στην απαγωγή της θερμότητας κατά τη διάρκεια της λειτουργίας. Στη πίσω πλευρά, είσοδοι, έξοδοι και μπόρνες διαχωρίζονται ανά κανάλι. Ο ενισχυτής διαθέτει τρεις single-ended εισόδους με υποδοχές RCA και δύο XLR. Προσφέρει αντίστοιχα ένα ζεύγος RCA εξόδων (pre out) και από ένα ζεύγος μπόρνες για τη σύνδεση με τα ηχεία μας. Τα βύσματα και οι μπόρνες ανήκουν στη Furutech. Το καλώδιο τροφοδοσίας IEC τοποθετείται στο κέντρο της πίσω πλευράς, ενώ πάνω από αυτό διακρίνουμε την υποδοχή Ethernet η οποία χρησιμοποιείται μόνο για τη διαδικασία αναβάθμισης του λογισμικού της συσκευής.

Η πρόσβαση στο εσωτερικό, δίνεται από το κάτω τμήμα, ξεβιδώνοντας τέσσερις βίδες που συγκρατούν το σασί με το αλουμινένιο περίβλημα. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, ο Int One, ήδη από την πρώτη του έκδοση, αποτελεί την κοινή έκδοση του σετ προενισχυτή-τελικού Pre One – Power One. Η ισχύς ανέρχεται στα 200 Watt ανά κανάλι, με ωμικό φορτίο 8 Ohm.
Ξεκινώντας τη περιήγησή μας στο κύκλωμα, διακρίνουμε τον ευμεγέθη τοροειδή μετασχηματιστή ο οποίος τροφοδοτεί τα διακριτά κυκλώματα κάθε καναλιού. Είναι σχεδιασμένος σύμφωνα με τις επιταγές του κατασκευαστή, ο οποίος υποστηρίζει ότι ο μετασχηματιστής διαδραματίζει το δικό του ρόλο στη «μαλακή» ηχητική συμπεριφορά που επιδιώκει να προσδώσει στην υλοποίησή του. Σε ό,τι έχει να κάνει με την ενίσχυση, ακολουθείται η αρχιτεκτονική dual-mono. Η τοπολογία του τελικού σταδίου είναι τύπου ΑΒ, με τα πρώτα Watt να λειτουργούν σε τάξη Α και υλοποιείται με transistor της Sanken. Η μαθητεία του στη συναρμολόγηση των SMD δεν θα μπορούσε να μην βρει εφαρμογή εδώ, με πολλά εξαρτήματα του είδους να τοποθετούνται κατά μήκος του σήματος. Σε ό,τι έχει να κάνει με την ανάδραση, έχουν εφαρμοσθεί τοπικά loops, αντί της ολικής αρνητικής ανάδρασης. Γενικά, ο… μικρός Vitus έχει αποδειχθεί σφίγγα σχετικά με το τι ακριβώς λαμβάνει χώρα εντός της συσκευής.
Αυτό που γνωρίζουμε, όμως, είναι ότι η αναβάθμιση σε mkII του Int One έχει να κάνει με την προενίσχυση, η οποία επανασχεδιάστηκε, με σκοπό τη βελτίωση των επιδόσεων σε θέματα θορύβου του κυκλώματος, μείωσης της παραμόρφωσης, αύξησης της αναλυτικής δεινότητας και αύξησης του εύρους λειτουργίας. Απουσία αναλογικού ποτενσιόμετρου, το στάδιο του κέρδους υλοποιείται με αντιστάσεις που αλλάζουν μέσω ρελέ. Προστέθηκαν ρελέ στο κύκλωμα, προκειμένου να επιτευχθεί βηματισμός του 1dB, στην κλίμακα -79dΒ έως +13dB. Το συνολικό κέρδος αυξήθηκε κατά 6dB, σε σχέση με την αρχική έκδοση, σύμφωνα με τον κατασκευαστή.

Η χρήση του Int One mkII είναι πολύ απλή: αφού συνδέσουμε τη συσκευή στο ρεύμα, η οθόνη αφής σχηματίζει το γνωστό σύμβολο, τον τεμνόμενο κύκλο, που συνοδεύει τους διακόπτες έναρξης/παύσης λειτουργίας των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών. Το πατάμε και έπειτα από λίγα δευτερόλεπτα προετοιμασίας, εμφανίζεται το βασικό μενού. Στα αριστερά τοποθετούνται οι εικονικοί διακόπτες που αφορούν στη στάθμη του σήματος, της εισόδου σε άλλες ρυθμίσεις (φωτεινότητα οθόνης, χρωματισμός εικονικών πλήκτρων) και ο διακόπτης που θέτει τη συσκευή σε κατάσταση αναμονής. Στα δεξιά τοποθετούνται οι εικονικοί διακόπτες που καθορίζουν την πηγή ακρόασης. Στο κέντρο εμφανίζεται γράφημα που μας δείχνει τη στάθμη που έχουμε επιλέξει. Τόσο λιτά, τόσο απλά, όπως αρμόζει σε κάθε σκανδιναβική σχεδίαση.
Για τον εκ τον εκ του μακρόθεν έλεγχο, προσφέρεται διακριτικό τηλεχειριστήριο της Apple, το οποίο ελέγχει τις βασικές ρυθμίσεις.
Συνολικά για την κατασκευή, οφείλουμε να δεχθούμε ότι και η σχεδίαση και η ποιότητα των υλικών ανταποκρίνονται στις υψηλές απαιτήσεις της κατηγορίας, με εμφανή τη χειροποίητη εργασία ακριβείας και προσφέρει κάτι φρέσκο σε ότι έχει να κάνει με την εξωτερική εμφάνιση. Από την άλλη, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε ότι, σε επίπεδο λειτουργιών, προσφέρει τα απολύτως απαραίτητα, σε μια εποχή που η ενσωμάτωση στις πηγές τουλάχιστον των ψηφιακών πλατφορμών, άντληση πόρων από NAS και ο έλεγχος μέσω του οικιακού δικτύου συχνά αποτελούν απαιτούμενα, ιδίως αναμεταξύ των θιασωτών του λεγόμενου lifestyle, στους οποίους φαίνεται ότι ποντάρει η Alluxity Audio.

Ακροάσεις…
Από το κουτί μέχρι την ουσιαστική έναρξη των ακροάσεων, μεσολάβησε ένα εικοσιτετράωρο, προκειμένου ο Int One mkII να αναπτύξει πλήρως τις αρετές του. Από εκεί και πέρα, μένοντας διαρκώς σε κατάσταση αναμονής, η έναρξη των ακροάσεων δεν απαιτούσε καμία περαιτέρω προθέρμανση. Η λειτουργία του συνοδεύεται από ανάπτυξη ικανών θερμοκρασιών, οπότε απαιτείται η σχετική πρόνοια για επαρκή εξαερισμό. Η εξοικείωση με την οθόνη αφής και το τηλεχειριστήριο δεν είναι δύσκολη.
Η ισχυρή ενισχυτική βαθμίδα που προσφέρει ο δανέζικος ολοκληρωμένος ενισχυτής συνετέλεσε στην αρμονική συνύπαρξη με το ζεύγος των Audio Spectrum Hermes TLS. Διέγειρε αβίαστα το δύσκολο φορτίο, αναδεικνύοντας τις ταχείες αντιδράσεις επί των εναλλαγών της δυναμικής περιοχής και των επιταγών των ρυθμικών τμημάτων. Τα «μετρήματα» που καθορίζουν την ανάπτυξη και των απόσβεση των λέξεων, των φθόγγων ή των κτυπημάτων των κρουστών οργάνων, εμφανίζονται με ισχυρή την αίσθηση της ακρίβειας. Επιτρέπει έτσι την ανάπτυξη του χαρακτήρα των ηχογραφήσεων. Λειτούργησε με ευγένεια στο Dexter Calling (Blue Note, αρχείο υψηλής ανάλυσης) του Dexter Gordon και του jazz κουρτέτου του, και απέδωσε με ζεστασιά τη ζητούμενη βελούδινη αίσθηση των στούντιο του ’60 ενώ έδωσε την απαιτούμενη τραχύτητα στις συνθέσεις των Leprus στο Tall Poppy Syndrome (Sensory Records, αρχείο), του οποίου η ενορχήστρωση περιλαμβάνει ηλεκτρονικά και ακουστικά όργανα (αναπαραγόμενα από synthesizers), με τις παραμορφωμένες ηλεκτρικές κιθάρες όμως να είναι αυτές που κυριαρχούν.
Στο δεύτερο δίσκο, ο μπασίστας Halvor Strand διαμορφώνει το ρυθμικό τμήμα των συνθέσεων του νορβηγικού progressive σχήματος είτε κινούμενος ανοδικά στις κλίμακες είτε εισάγοντας αυτούσιες, χαμηλόσυχνες φράσεις. Αρκετές φορές με τρόπο υφέρποντα, δημιουργώντας δύσκολη συνθήκη για την απόδοση της χαμηλής περιοχής, ιδίως ως προς την καταληπτότητα. Φευ! Ο Int Pre mkII έχει μια διαολεμένη ικανότητα να αναπτύσσει όλα τα χαμηλόσυχνα όργανα, σαν να διαβάζει την παρτιτούρα και το κάνει με χαρακτηριστική… ψυχραιμία. Εννοείται ότι αν κάποιο μπάσο προβάλει επιτακτικά στη μίξη ή θέλουμε να ακούσουμε τις μπάσες νότες ενός εκκλησιαστικού οργάνου, τότε ο ενισχυτής θα δημιουργήσει το απαιτούμενο μέτωπο στη χαμηλή και θα διαδώσει τα κύματα στον χώρο, με εμφατικό τρόπο.
Η μεσαία περιοχή είναι αυτή που διαμορφώνει σε μεγάλο βαθμό την ηχητική ταυτότητα της σχεδίασης, με δύο παραμέτρους να διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο: από τη μία οι περιγραφές φωνών και οργάνων, οι οποίες περιγράφονται με έντονο τρισδιάστατο και ρεαλιστικές διαστάσεις. Και από την άλλη, τα ηχοχρώματα.
Τα οποία εκδηλώνονται με τέτοια ζεστασιά, ώστε να προσδίδουν απροσδόκητη γλαφυρότητα στο συνολικό άκουσμα. Αν έχετε σχετική εμπειρία από δανούς σχεδιαστές, γνωρίζετε ότι συνήθως δεν ομοιάζουν με τον πιο ουδέτερο χαρακτήρα άλλων σκανδιναβικών και γερμανικών υλοποιήσεων. Κουβαλούν μια δική τους αντίληψη επί των μεσαίων/μεσοϋψηλών συχνοτήτων, η οποία προσδίδει γλαφυρότητα στο τελικό αποτέλεσμα, πιθανότατα επηρεασμένοι από την αντίληψη που διαμορφώνει το αρκτικό φως στην όμορφη Δανία. Στην περίπτωση του Int One mkII όμως, η κατάσταση παραπέμπει περισσότερο σε κατασκευαστή από τον Μεσογειακό Νότο, παρά από τον Βορρά της Ευρώπης!
Περνώντας στην υψηλή περιοχή, σημειώνουμε ότι διαθέτει πλούσιο αρμονικό όγκο και συμβάλλει με τη σειρά της στη δημιουργία του απαραίτητου χώρου ανάμεσα στους συντελεστές των μουσικών έργων. Ακολουθεί τον μεστό, ευγενικό χαρακτήρα του υπόλοιπου φάσματος και προσφέρει μια πολύ καλή ισορροπία ανάμεσα στην αναλυτικότητα και τη μελωδικότητα, έτσι ώστε να καθίσταται ξεκούραστη στις πολύωρες ακροάσεις. Η ρέουσα πληροφορία που πηγάζει από τον ενισχυτή, βοηθούσης και της εκάστοτε πηγής, ενισχύει έτι περαιτέρω την τρισδιάστατη υφή των περιγραφών.
Η συνολική ατμοσφαιρικότητα του Int One mkII συμβάλλει στη δημιουργία σκηνών με μεγάλες διαστάσεις και ελέω της αναλυτικής δεινότητας, δίδει πολλές πληροφορίες επί της χωροθέτησης. Σε έργα με πολυπληθή παρουσία συντελεστών, όπως σε Συμφωνικές Ορχήστρες ή όπερες, πέρα από την ανάπτυξη των επιπέδων των επιμέρους ομάδων των οργάνων, ήταν πολύ εύγλωττος ο τρόπος όπου σολίστες και ερμηνευτές πρόβαλλαν μέσα από το σύνολο. Αντιστοίχως, σε σύγχρονα έργα πραγματοποιημένα σε στούντιο και πολυκάναλες εγγραφές, όταν -για παράδειγμα- το σόλο μιας ηλεκτρικής κιθάρας ή η κορύφωση μιας φωνής διεκδικούν χώρο και πολύτιμα dB της δυναμικής περιοχής, ο δανέζικος ολοκληρωμένος απέδειξε ότι έχει πάντα επάρκεια ισχύος (ακόμα και σε υψηλές στάθμες ακρόασης) ώστε να υποστηρίζει δύσκολες σκηνικές μεταβολές που επιβάλλει η εκάστοτε μίξη. Σε μικρά σύνολα, είτε οργανικά είτε με τις φωνές να κυριαρχούν, και όσο πιο αναλυτική η εγγραφή που ακούμε (και σε επίπεδο ηχογράφησης αλλά και ανάλυσης σήματος), τότε ενισχύεται η αίσθηση του ρεαλισμού, χάρη στο συνδυασμό έντονης υπόστασης των σωμάτων και των λεπτοφυών λεπτομερειών (π.χ. αγγίγματα σε χορδές, χειλικοί ήχοι κτλ).
Ένα σημείο που πρέπει να αναφέρουμε, αφορά στο λυρισμό και την απόδοση του συναισθηματικού φορτίου των μουσικών έργων. Ο Int One mkII αποτελεί υλοποίηση η οποία ενισχύει αυτά τα δύο χαρακτηριστικά. Δεν προσπαθεί καθόλου να αποστασιοποιηθεί από τα δρώμενα, αλλά αντίθετα, λειτουργεί σα να θέλει να μας αρπάξει από το χέρι και να μας ταξιδέψει στα μουσικά έργα. Να κερδίσει σε όφελός μας πολύτιμες στιγμές (ή μάλλον καλύτερα, ώρες) ακρόασης, σαν μορφή εκδήλωσης του hygge, όπως αναφέρεται στη Δανία. Της νοητικής κατάστασης εκείνης που επιτρέπουμε στους εαυτούς μας να απολαύσουμε το παρόν, σε ατμόσφαιρα θαλπωρής.
Θα τολμούσα να αναφέρω ότι ο σχεδιαστής έχει καταφέρει να προσδώσει τη θέρμη των ενισχυτών λυχνίας, με τη συμπεριφορά στο φάσμα που προσφέρουν τα εξαρτήματα στερεάς κατάστασης. Και να μας κάνει να συναισθανθούμε τη δραματουργική ένταση των έργων. Άκουσα μεταξύ των άλλων τραγούδια με ιδιαίτερα φορτισμένο περιεχόμενο, όπως το Άλλη Μια Νύχτα Σύγχυσης των Κόρε Ύδρο (Φτηνή Ποπ Για Την Ελίτ, Anousia Entasi, Spotify), το Πανοπτικόν του Βήταπεις (Για τους Οπαδούς, Twenty Three Ent, Spotify) και το «Άντε Γαμήσου Εργατιά» του Τζίμη Πανούση (Obi-Obi-Bi, Lead Bullet Entertainment, Spotify). Τα σπαρακτικά Wreath Of Barbs του Wumpscut (ομώνυμος δίσκος, LP, Beton Kompf Media) , τον Ύμνο Για την Ενοποίηση της Ευρώπης, του Zbigniew Preisner (OST της Μπλε Ταινίας, LP ) και το Stabat Matter του Verdi (στην εγγραφή της Harmonia Mundi, CD). Ακούσματα που επιλέγω προσωπικά (ο καθένας ας επιλέξει τα δικά του) και που ο Int One mkII ανέδειξε προκαλώντας ανατριχίλα, αναδεικνύοντας τα ιδιαίτερα εκφραστικά χαρακτηριστικά των ερμηνευτών και τη μορφολογία των ενορχηστρώσεων.

Εν κατακλείδι, ο ολοκληρωμένος ενισχυτής Int One mkII της Alluxity Audio βρίσκεται σε μια κατηγορία τιμής με πολύ έντονο ανταγωνισμό, είτε από ομοειδείς υλοποιήσεις, είτε από σύνολα προενισχυτών-τελικών ενισχυτών. Ο σχεδιαστής του έχει εστιάσει την προσοχή μας στο θέμα της εμφάνισης, αλλά, προσωπικά, δεν έχω καμία σχέση με αυτό που ονομάζουμε «instagramική διάθεση» και «lifestyle». Έχω χωρίσει έγκαιρα, οπότε απλώνω τα παιχνίδια μου κατά το δοκούν. Όμως, τις μέρες που έμεινε η συσκευή στο χώρο ακρόασης, κέρδισε πολύ θετικά σχόλια, ιδίως από γυναίκες, γεγονός που φανερώνει ότι πρόκειται για σχεδιαστική προσέγγιση που δεν περνάει απαρατήρητη από αυστηρούς κριτές. Η ουσία όμως, κατά τη γνώμη μου πάντα, βρίσκεται στην ηχητική απόδοση της υλοποίησης της δανέζικης εταιρίας. Μια υλοποίηση της οποίας η μεστότητα και η καθαρότητα κερδίζουν άμεσα τις εντυπώσεις αλλά και που δεν βιάζεται να εκδηλώσει τις υπόλοιπες αρετές της. Έτσι, αν και προάγει την ευγένεια επί της αναπαραγωγής, θα ανταποκριθεί σε σκληρά, δυναμικά και σκοτεινά ακούσματα. Παίζει δηλαδή με όλα τα είδη μουσικής. Αν και δεν τονίζει το low-end, εν τούτοις διαθέτει ισχυρό χαμηλό. Και αν αντίστοιχα δεν ομοιάζει καθόλου με ένα τέρας ισχύος, η δυναμική του περιοχή είναι εκτεταμένη και μπορεί να δώσει πολλά «γκάζια», όταν του ζητηθεί. Πρέπει όμως να έχουμε κατά νου ότι διαθέτει ισχυρή ηχητική ταυτότητα με σαφή προσανατολισμό στην ανάδειξη του λυρισμού και αυτό διαδραματίζει το ρόλο του, σε ότι έχει να κάνει με το υπόλοιπο σύστημα, αλλά κυρίως με το τι ζητάμε εμείς από τον ενισχυτή μας. Ως εκ τούτου, η πρώτη μας επαφή με υλοποίηση του Alexander Vitus Morgensen έκρυβε μια πολύ θετική έκπληξη. Σας συστήνουμε ανεπιφύλακτα να τον ακούσετε.
OVERVIEW
Περιγραφή: Ολοκληρωμένος Ενισχυτής
Ισχύς: 200Watt (@8Ω)/400Watt (@4Ω)/800Watt (@2Ω)
Είσοδοι: 3 x RCA, 2 x XLR
Αντίσταση Εισόδου: 10KΩ
Ευαισθησία Εισόδου: 2Vrms (RCA), 4Vrms (XLR)
Έξοδοι: 1 x RCA (Pre Out)
Αντίσταση Εξόδου: 75mΩ
Απόκριση Συχνοτήτων: >800kHz
THD + noise: >0.01%
Λόγος Σήματος προς Θόρυβο: >100dB
Διαστάσεις: 435x105x335mm (ΠΥΒ)
Βάρος: 17,5 Kg
Κατανάλωση: 50Watt (ΟΝ, χωρίς φορτίο), <1Watt (stand by)
Τιμή: €10.400
INFO: Sound Gallery
Τηλ.: 210.6049.340